Agentschap Nyce New York Cosmetics

Vanaf vandaag is Mind-Upgrade een officiële partner van NYCE New York Cosmetics.

NYCE is de ultieme productlijn voor geïnspireerde professionals met passie voor beauty, wellness en styling. In samenwerking met de allerbeste laboratoria zijn door toepassing van de meest innovatieve technologieën hoogwaardige, bijzonder doeltreffende producten tot stand gekomen die het professionele product weer op de kaart hebben gezet.

De roots van NYCE liggen in Soho, New York, waar creativiteit wordt gestimuleerd en individuele stijlen gerespecteerd. NYCE is ontstaan uit de behoefte van hairprofessionals die zelf op zoek gingen naar producten die je als kapper nodig hebt. Dit vormt de basis voor NYCE: geen traditionele lijn met producten, kleurnummers en handleidingen, maar een concept dat alles in zich heeft om vanuit vakmanschap te creëren en te inspireren. Niet de producten bepalen het resultaat, maar de hairprofessional zelf.

NYCE is ontwikkeld door kappers voor kappers om oneindig te creëren en gemaakt voor hairprofessionals met dezelfde passie als de grondleggers. NYCE bestaat uit unieke, verfijnde producten. Veilig en van superieure kwaliteit. Producten die hun belofte waarmaken.

NYCE is door één van de kappers meegenomen naar zijn thuisland Italië. Hij heeft in het laboratorium van NYCE met behulp van innovatieve technologieën de producten verder ontwikkeld met zorg voor mens en natuur.

 

Eco Friendly

NYCE is iedere dag bewust bezig met het welzijn van de mens en natuur. Onze producten zijn vrij van: parabenen, siliconen, SLS, EDTA, PEG, Sulfaten, toegevoegde zouten en allergenen in de natuurlijke parfums en onze olie kleuring is vrij van ammonia. Verpakkingen zijn vrij van de meeste chemicaliën en er word gebruik gemaakt van gerecyclede materialen. Wij geloven in de simpelheid van ingrediënten en de effecten van de natuurlijke actieve bestandsdelen die veelvuldig zijn getest en goedgekeurd. We voeren op al onze producten een nickel test uit om er zeker van te zijn dat alles geheel nickel vrij is. Bij NYCE respecteren we de wereld om ons heen. Daarom maken we zoveel mogelijk gebruik van rauwe natuurlijke ingrediënten die liefde hebben voor huid en haar.

Bij NYCE werk je met een basis assortiment. Dit betekent dat je weer veel meer creatief bezig bent en dus geen planken vol hoeft te hebben met producten. Wij zeggen: “Altijd beter geld op de bank dan geld op de plank.” Wij zijn een kleine familie waardoor de persoonlijke begeleiding goed en effectief is. De trainingen worden verzorgd in diverse NYCE salons of in je eigen salon en worden constant aangepast aan de laatste trends van het seizoen. Bij NYCE zijn we pas tevreden als jij dat ook zijn en hiervoor gaan we heel ver.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *