MashUp Haircare

Mashup Haircare is ontstaan dankzij de inspanningen van Emilio Celotto en de steun van zijn familie. In 2011 werd Mashup Haircare in Italië gelanceerd, een lijn van hoogwaardige producten die uitsluitend bestemd is voor professionele kappers.

De producten van MashUp Haircare zijn speciaal ontwikkeld en getest door kappers en zijn bedoeld om aan elke behoefte van de klant te voldoen. De producten zijn gemaakt in Italië en zijn van de hoogste kwaliteit. Een uniek aspect van MashUp Haircare is dat hun producten perfect met elkaar te mengen zijn, waardoor de kapper de mogelijkheid heeft om unieke stijlen te creëren die aan verschillende eisen voldoen.

Het woord Mashup komt uit de muziekindustrie, met deze term wordt een specifieke techniek aangeduid waarmee twee of meer nummers kunnen worden samengevoegd om een unieke compositie te creëren die een nieuwe entiteit vormt.

Wij hebben dit concept naar de wereld van haarstyling gebracht: onze producten zijn perfect mengbaar met elkaar en de verschillende samenstellingen geven unieke stijlen die aan verschillende eisen voldoen.

Leverancier MashUp Haircare

Mind-Upgrade is trots om deze producten aan te bieden aan onze klanten en staat altijd klaar om onze klanten te helpen bij het vinden van de juiste producten voor hun specifieke haartype en stijl. Gerrit is opgeleid om de producten van MashUp Haircare te gebruiken en kan onze klanten adviseren over de juiste producten en technieken om hun haar er gezond en prachtig uit te laten zien.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van MashUp Haircare, dan bent u bij Mind-Upgrade aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment van deze producten en staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste producten voor uw haarverzorgingsbehoeften.

Bestel

Telefoon

0594 500 501
06 54323994

Email

g.kleene@hetnet.nl

Vragen?​

Laat het ons weten via het formulier hieronder